0 termék
0 Ft
Varró: Gasztroenterológia
Lonovics J. - Nemesánszky E. - Simon L. - Tulassay Zs. - Wittmann T. (szerkesztők)
Ár: 17600 Ft
 
Kosárba
 
darab

Az emésztőszervi betegségek modern kézikönyve, a nagysikerű Varró Gasztroenterológia első és második kiadása óta több mint tíz esztendő telt el. A szédületes sebességgel fejlődő orvostudomány a gasztroenterológia területén is olyan óriási új ismeretanyagot produkált, hogy időszerűvé vált a kézikönyv teljes megújítása.
Az első kiadástól eltelt hosszú idő indokolta, hogy egy teljesen új, a kor követelményeinek megfelelő mű szülessen. A cél az volt, hogy a kézikönyv a legújabb ismeretekkel lássa el a gasztroenterológiai szakvizsgára készülő orvosokat és az orvostanhallgatókat, ugyanakkor hasznosítható legyen a gasztroenterológus, a belgyógyász és a családorvos-szakorvosok mindennapi tevékenységében is.
A kötet szerzői szigorú és egységes, ugyanakkor könnyen áttekinthető szerkesztési elveket alkalmaztak, és nagy súlyt fektettek a betegségek legmodernebb biokémiai, molekuláris biológiai és kórélettani hátterének megvilágítására, a diagnosztikus stratégia és a terápiás elvek ismertetésére. Igyekeztek az „evidence-based" medicina elveit érvényesíteni, és csak az ezen elvek alapján elfogadott kiforrott állásfoglalásokat közvetíteni. 
A legújabb számítástechnikai módszerekkel összeállított táblázatok és képanyag szolgálja a szövegben elmondottak jobb megértését.

Gasztroenterológia könyveink

Varró: Gasztroenterológia

Lonovics J. - Nemesánszky E. - Simon L. - Tulassay Zs. - Wittmann T. (szerkesztők)
Ár: 17600 Ft

Discoveries in Gastroenterology

Mózsik Gyula
Ár: 2500 Ft

A gasztroenterológia története

Buzás György Miklós
Ár: 4200 Ft