0 termék
0 Ft
Elméleti és gyakorlati fizioterápia
Diricziné Barna Gyöngyi
Ár: 3150 Ft
 
Kosárba
 
darab

Diricziné Barna Gyöngyi: Elméleti és gyakorlati fizioterápia c. könyve eredetileg a fizioterápiás szakképzés számára íródott. Megjelenése után azonban váratlan sikert aratott olyan, különböző végzettséggel és szakterületen dolgozó érdeklődők körében is, akik ha nem is mindennapi munkájukként alkalmazzák a fizioterápiás eljárásokat, de kapcsolatba kerülnek olyan kórképekben szenvedő betegekkel, akik ellátásában egyre inkább elfogadottak ezek a módszerek.
A fizioterápia iránti érdeklődés megnövekedése nem véletlen. Az utóbbi időben jelentősen növekszik azoknak az idős embereknek a száma, akik a fizioterápiás kezeléseket leginkább igénybe veszik. A gyógyszeres és sebészi terápiák kiváltására vagy azok kiegészítésére egyre többen választják a természetes gyógymódokat, így mind nagyobb szükség lesz a fizioterápiára.
A könyv felépítése követi a fizioterápia hagyományos felosztását, megtalálható benne az elektro-, foto-, mechano-, hidro-, balneo-, termo- és klímaterápia, az inhalációs kezelések, valamint a masszőrképzés számára különösen fontos aromaterápia. Az elméleti ismereteken túl nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati megvalósításra, lépésről lépésre leírja a gyakoribb kezelések vagy elektrodiagnosztikai vizsgálatok menetét, és ezeket jól értelmezhető ábrákkal egészít ki.
A kiadvány a fizioterápiás szakasszisztensek, masszőrök, gyógytornászok, rehabilitációs tevékenység terapeuták mellett jó szívvel ajánlható minden olyan szakterületen dolgozó orvosnak is, ahol már létjogosultságot nyertek ezek a gyógymódok. Emellett haszonnal forgathatják azok, a már régebb óta a szakmában tevékenykedő szakemberek is, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, ill. felfrissíteni. 

Fizioterápia könyveink

Elméleti és gyakorlati fizioterápia

Diricziné Barna Gyöngyi
Ár: 3150 Ft