0 termék
0 Ft
Perioperatív betegellátás 2. kiadás
Fülesdi Béla, Tassonyi Edömér, Molnár Csilla
Ár: 8300 Ft
 
Kosárba
 
darab

Az aneszteziológia az elmúlt 20 év során világszerte jelentős fejlődésen ment keresztül. Ennek köszönhetően az intraoperatív betegellátás minősége és biztonsága oly mértékben javult, hogy szinte minden akadály elhárult a sebészi és diagnosztikus beavatkozások érzéstelenítésének útjából.

Egyre súlyosabb betegek kerülnek tehát műtétre, és ennek a szélsőséges életkor sem szab határt.
A sebészi kezelés kockázata súlyos társbetegségben szenvedőknél még tökéletes anesztézia és műtéti technika mellett is jelentős, s ezen betegek megfelelő perioperatív kezelése igen komoly kihívást jelent. De alacsony műtéti kockázat mellett is felléphetnek szövődmények, mint például infekció, thromboembolia, fájdalom, alvászavar, szorongás, pánik stb. A műtét körüli gyógyszeres és adjuváns kezelések külön rizikófaktort jelentenek, és ezért mérlegelendők. Számos szervezési, strukturális és etikai kérdés is felmerül, amelyekben az álláspontokat tisztázni kell.
Mindezek rendszerbe foglalása és szisztematikus áttekintése nagy segítséget jelenthet a gyakorlati, klinikai munka során.
Ez adta az indítékot arra, hogy a Perioperatív betegellátás című kötet szerkesztői elkészítsék a bővített javított kiadást, amelyet feltétlenül ajánlunk a műtőkben és intenzív osztályokon dolgozó minden gyakorló és leendő szakorvosnak!

Aneszteziológia könyveink

Perioperatív betegellátás 2. kiadás

Fülesdi Béla, Tassonyi Edömér, Molnár Csilla
Ár: 8300 Ft

Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás

Fülesdi Béla, Tassonyi Edömér, Molnár Csilla
Ár: 7800 Ft

Aneszteziológia és intenzív terápia

Molnár Zsolt (szerkesztő)
Ár: 2950 Ft