0 termék
0 Ft
A pszichoszomatikus orvoslás klinikai kézikönyve - Útmutató a konzultációs-kapcsolati pszichiátriához
Michael G. Wise, James R. Rundell
Ár: 2500 Ft
 
Kosárba
 
darab

A Magyarországon hiánypótló kötet sűrítve foglalják össze azokat a gyakorlati tudnivalókat, amelyek a pszichoszomatikus orvoslás napi rutinjában előkerülnek. A könyv nem a klasszikus pszichoszomatika talaján áll, más az értelmezése – inkább a szomatikus orvoslás és a pszichiátriai kapcsolatát hangsúlyozó konzultációs-kapcsolati pszichiátria teendõit fogja össze. Ez a terület tehát természeténél fogva „pszichoszomatikus”, mert a test és lélek együttes gyógyításának hétköznapjait jelenti.

Nagy előnye a kötetnek, hogy az ismeretek igen didaktikus formában olvashatók benne. Sokat segítenek a világos táblázatok, jó támpontokat nyújtanak az ajánlott irodalmi források. Mindazok a témakörök érintve vannak, amelyek a legkülönbözőbb testi betegségek esetén nehézséget okozhatnak a gyakorló klinikus számára, a fájdalomtól a bioetikai kérdésekig, vagy a költséghatékonyság szempontjaitól a farmako- és pszichoterápia ötvözéséig.

A kitűnő, pragmatikus kötet hasznos segítsége lesz a gyakorló pszichiátereknek, szakorvosjelölteknek, de a legkülönbözőbb orvosi szakterületek képviselőinek is.

Kiadás éve 2007.

Bolti ár 2500 Ft.

Pszichológia, Pszichiátria könyveink

Viselkedésfüggőségek

Michael Ascher, Petros Levounis (szerk.)
Ár: 4200 Ft

Vágy és hatalom

Lust Iván
Ár: 2500 Ft

Útmutató a SCID-5-CV használatához

Michael B. First, M.D., Janet B. W. Williams, Ph.D., Rhonda S. Karg, PhD., Robert L. Spitzer, M.D.
Ár: 5000 Ft

Tic-taktika

Tárnok Zsanett
Ár: 2500 Ft

Személyiségzavarok – klinikum és kutatás

Tényi Tamás (szerkesztő)
Ár: 4480 Ft