0 termék
0 Ft
Urológiai fizikális vizsgálatok képeskönyve családorvosoknak
Tóth Csaba
Ár: 2200 Ft
 
Kosárba
 
darab

Iskolaorvosi, kerületi háziorvosi rendelőkben, hétvégi ügyeletben a szinte megszámlálhatatlan orvosi szakterület alapismereteivel rendelkező gyakorló orvos akkor van betegei hasznára, ha a leghamarabb ki tudja választani a különböző gyógymódok közül a megfelelőt: mikor, mit tegyen. A család orvosa találkozik először a pácienssel. Neki kell megállapítani a sok-sok lehetőség közül, hogy minek a gyógyítását vállalja, illetve mikor kell szakorvoshoz irányítania a beteget. Induló sorozatunk ebben szeretne segítségére lenni a gyakorló orvos könyvtárával.

A sorozat első darabja, az Urológiai fizikális vizsgálatok képeskönyve családorvosoknak a látható és tapintható urológiai kórképeket mutatja be, elsősorban a szerző, Tóth Csaba urológus professzor saját felvételei alapján
Nem könnyű eligazodni a fejlődési rendellenességek, a gyulladások, a kőbetegségek, a jó- és rosszindulatú daganatok, a sérülések világában, de alapos felkészültséggel és tiszta logikával megbirkózhatunk ezzel a feladattal is. Reméljük, ez a kis képes urológia és majd a sorozat további kötetei is ebben segítik az Olvasót!

Egyéb könyveink

Visszhang - Lengyel Mária élete

összeállította: Fenyvesi Tamás
Ár: 3500 Ft

Urológia

Farkas L. - Flaskó T. - Pajor L. - Papp Gy. - Tóth Cs.
Ár: 7800 Ft

Tükröm, tükröm...

Vészabó Noémi
Ár: 3500 Ft

Tehetség/Talentum Jó szerencse, semmi más?

Prof. Dr. Czeizel Endre
Ár: 5450 Ft

Tanúnak jelentkezem

Makara György dr.
Ár: 970 Ft

Száz kémiai mítosz. Tévhitek, félreértések, magyarázatok

Kovács Lajos, Csupor Dezső, Lente Gábor, Gunda Tamás
Ár: 4200 Ft

Sugáregészségtan

Turai István –- Köteles György (szerkesztők)
Ár: 4600 Ft