0 termék
0 Ft
Urológiai fizikális vizsgálatok képeskönyve családorvosoknak
Tóth Csaba
Ár: 2200 Ft
 
Kosárba
 
darab

Iskolaorvosi, kerületi háziorvosi rendelőkben, hétvégi ügyeletben a szinte megszámlálhatatlan orvosi szakterület alapismereteivel rendelkező gyakorló orvos akkor van betegei hasznára, ha a leghamarabb ki tudja választani a különböző gyógymódok közül a megfelelőt: mikor, mit tegyen. A család orvosa találkozik először a pácienssel. Neki kell megállapítani a sok-sok lehetőség közül, hogy minek a gyógyítását vállalja, illetve mikor kell szakorvoshoz irányítania a beteget. Induló sorozatunk ebben szeretne segítségére lenni a gyakorló orvos könyvtárával.

A sorozat első darabja, az Urológiai fizikális vizsgálatok képeskönyve családorvosoknak a látható és tapintható urológiai kórképeket mutatja be, elsősorban a szerző, Tóth Csaba urológus professzor saját felvételei alapján
Nem könnyű eligazodni a fejlődési rendellenességek, a gyulladások, a kőbetegségek, a jó- és rosszindulatú daganatok, a sérülések világában, de alapos felkészültséggel és tiszta logikával megbirkózhatunk ezzel a feladattal is. Reméljük, ez a kis képes urológia és majd a sorozat további kötetei is ebben segítik az Olvasót!

Egyéb könyveink

Visszhang - Lengyel Mária élete

összeállította: Fenyvesi Tamás
Ár: 3500 Ft

Tükröm, tükröm...

Vészabó Noémi
Ár: 3500 Ft

Tehetség/Talentum Jó szerencse, semmi más?

Prof. Dr. Czeizel Endre
Ár: 5450 Ft

Száz kémiai mítosz. Tévhitek, félreértések, magyarázatok

Kovács Lajos, Csupor Dezső, Lente Gábor, Gunda Tamás
Ár: 4200 Ft

Sorsdöntő génjeink

Aubrey Milunsky, M.D., D.Sc.
Ár: 4900 Ft

S.O.S. Daganat! - Párbeszéd a daganatos betegségekről

Campos Jimenez Mária (szerkesztő), Szegedi Károly (interjúk)
Ár: 3800 Ft