0 termék
0 Ft
Patikai reklámtárgyak
Dr. Szarvasházi Judit
Ár: 5900 Ft
 
Kosárba
 
darab

A kiadó tovább folytatja az 1999-ben elkezdett, nagy sikert aratott reprezentatív gyógyszerészettörténeti albumsorozatát ezen könyvével.

A reklám a mai fogyasztói társadalomban egész iparággá nőtte ki magát. Átszövi mindennapjainkat, lehet szeretni vagy nem szeretni, de kikerülni nem.

A gyógyszerészet reklámja már tulajdonképpen a középkorban elkezdődött, amikor kiakasztották az ajtó fölé a mandragóraágat, hogy azzal jelezzék a patikát. Később ezt a szerepet a cégérek vették át. A patikusok valamilyen módon már a kezdetektől reklámozták saját készítményeiket.

Igazi áttörést azonban a gyári gyógyszerkészítmények megjelenése és ipari előállításuk hozott. A különböző használati eszközök, ajándéktárgyak reklámként való felhasználása a reklámlehetőségek változatos példáit mutatja be. A Galenus Kiadó gyógyszerészettörténeti albumsorozatának következő kiadványa e látványosan illusztrálható témakört öleli fel.

A kiadó a teljesség igénye nélkül – de törekedve a sokszínűségre – a patikai reklámtárgyak gazdag tárházát gyűjtötte össze számtalan múzeum és egyéni gyűjtő tárgyi anyagából a kezdetektől 1945-ig. Ezek között megannyi gyógyszertár reklámeszköze szerepel, a nagy mennyiségű gyári gyógyszerkészítmények reklámja mellett.

Egyéb könyveink

Visszhang - Lengyel Mária élete

összeállította: Fenyvesi Tamás
Ár: 3500 Ft

Tükröm, tükröm...

Vészabó Noémi
Ár: 3500 Ft

Tehetség/Talentum Jó szerencse, semmi más?

Prof. Dr. Czeizel Endre
Ár: 5450 Ft

Száz kémiai mítosz. Tévhitek, félreértések, magyarázatok

Kovács Lajos, Csupor Dezső, Lente Gábor, Gunda Tamás
Ár: 4200 Ft

Sorsdöntő génjeink

Aubrey Milunsky, M.D., D.Sc.
Ár: 4900 Ft

S.O.S. Daganat! - Párbeszéd a daganatos betegségekről

Campos Jimenez Mária (szerkesztő), Szegedi Károly (interjúk)
Ár: 3800 Ft