0 termék
0 Ft
Az elsődleges gyermekorvoslás gyakorlata
szerkesztette: Kálmán Mihály és Kovács Ákos
Ár: 4500 Ft
 
Kosárba
 
darab

A HGYE és a PharmaMedia gondozásában készült "Az elsődleges gyermekorvoslás gyakorlata orvosi kézikönyv" egyedülálló ezen a területen. A Házi Gyermekorvosok Egyesülete egyik legfontosabb feladatának tekintette a gyermekorvosi alapellátás önálló módszertanának és sajátságos, egyedi ismeretanyagának a nemzetközi szakmai trendekkel összhangban történő folyamatos fejlesztését. A könyv megírásának célja egy olyan hiánypótló szakmai anyaggal segíteni a gyermekeket elsődlegesen ellátó háziorvosok, gyermekorvosok munkáját, amely megkönnyíti számukra a mindennapi szakmai döntések meghozatalát.

Kinek ajánljuk a könyvet?

A gyakorló házi gyermekorvosoknak a mindennapi munkájukhoz. Legyen ez a könyv mindig kéznél, ha segítségre szorulnak és nincs kihez fordulni. A gyermekgyógyász rezidenseknek. Lássák meg az alapellátásban végezhető munka szépségét, nem titkoltan szeretnénk, ha kedvet kapnának a házi gyermekorvosi munkához. Azoknak a kezdő házi gyermekorvosoknak, akiket nem készítetett fel senki erre a munkára. Reméljük, a kézikönyv segítségével nekik már nem kell saját kárukon megtanulni a praxis menedzselés nehézségeit. A gyermekeket ellátó családorvosoknak. Ők a képzésük során jóval kevesebb gyermekgyógyászati ismeretet kaptak. E könyv segítheti munkájukat, hogy magasabb színvonalon láthassák el a rájuk bízott gyermekeket. Minden kórházban dolgozó gyermekgyógyász kollégának. Ismerjék meg az alapellátó munka specialitásait, ne féljenek házi gyerekorvosnak lenni.

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete ezzel a könyvvel szeretné megmutatni, hogy az alapellátó gyermekorvoslás önálló szakma, művelői más attitüddel rendelkező gyerekorvosok, akiknek magas szintű munkája nélkül nem lehet korszerű gyermekellátás Magyarországon.

Gyermekgyógyászat könyveink

Gyermekbántalmazás

Nagy Anikó, Törő Klára (szerkesztők)
Ár: 3800 Ft

Az elsődleges gyermekorvoslás gyakorlata

szerkesztette: Kálmán Mihály és Kovács Ákos
Ár: 4500 Ft