0 termék
0 Ft
Recept nélkül kapható gyógyszerek
Pálfi Andrea
Ár: 3600 Ft
 
Kosárba
 
darab

Ez a könyv gyógyszerekhez nyújt segítséget, a recept nélkül kapható gyógyszerek a témája. A gyógyszerész ismeri a hatóanyagokat, a gyógyszereket, az orvos a betegséget, a beteg sok esetben sajnos csak a reklámok alapján kér valamit.
Barkochba játék a patikában, amikor a gyógyszerész azt próbálja kitalálni, hogy a beteg milyen reklám gyógyszerét látta tegnap a tévében. A könyv elkészítését az is motiválja, hogy végre ismét bízzunk a gyógyszerekben. Sokszor lelkiismeret nélkül reklámoznak gyógytermékeket, amelyek egy részével még kellő tapasztalat sincs, mert rövid időn belül átcsomagolják, átnevezik őket, majd döbbenten látjuk, hogy új termékként hirdetik.
Igen, a fű, fa, virág között is vannak kedvező hatású gyógynövények, de dédnagyanyáink korában is volt fű, fa, virág, mégis 10 gyerekből 3 nőtt fel, a többi már gyermekkorban meghalt akár egy egyszerű légúti fertőzésben, mert nem voltak antibiotikumok.
A törzskönyvezett gyógyszerek egy része a mai napig gyógynövény hatóanyag tartalmú, ha természetes gyógymódot szeretnénk választani, bátran lehet ebből a könyvből is.

Farmakológia könyveink

Manuale Pharmaceuticum Novum - második bővített kiadás

A bővítményt összeállította: dr. Budai Lívia PhD, dr. Dóczi István Szerkesztette: dr. Szarvasházi Judit
Ár: 3990 Ft