0 termék
0 Ft
Szexuálfarmakológia
Dr. Gyovai Gabriella
Ár: 2940 Ft
 
Kosárba
 
darab

Mely gyógyszerek okoznak szexuális problémákat, és miért?

Milyen kérdéseket tegyünk fel betegeinknek?

Hogyan alkalmazhatók a szexuális működést javító gyógyszerek?

A „SZEXUÁLFARMAKOLOGIA” című könyv az organikus és pszichológiai hatásokat vizsgálja a különböző hatástani csoportok esetében, részletesen kitérve arra, miként befolyásolják a libidót, az izgalmi szakot, az orgazmust, az erekciót és az ejakulációt, valamint a szexuális élmény egészét. A gyógyszerek indukálta szexuális zavar sok esetben kezelhető, máskor a gyógyszerváltás a választandó lehetőség. A legjobb tabletta is csak akkor hatékony, ha a beteg folyamatosan szedi, és nem hagyja abba a mellékhatások miatt. Gyakorló nőgyógyászként alkalmam van rálátni, milyen jelentős a gyógyszerek hatása a szexuális működésre; sok információ gyűlt össze antidepresszánst, antipszichotikumot, vérnyomás-csökkentőt szedő betegeimtől. Láthattam, milyen pozitív változásokat tudnak indítani a merevedési zavarra felírt gyógyszerek, a helyi ösztrogénkezelés, és bizonyos esetekben a hormonpótlás az önértékelésben és a párkapcsolatban. Pszichoterápiás képzésem alatt megtanultam, hogy a gyógyszeres kezelés és a pszichoterápia ideális esetben milyen hatékonyan egészítik ki egymást.

Franciaországban és az Egyesült Államokban tanulmányutakon volt alkalmam bepillantani abba, hogy ezt a problémát mennyire sokféle szempontból lehet vizsgálni.

Ez a könyv a nap mint nap előforduló előnyös és előnytelen mellékhatások diagnosztikája és kezelése szempontjából hivatott segíteni a gyakorlati munkát, hogy betegeink testi épülése mellett szexuális egészségüket is szem előtt tarthassuk.

Ár: 2940.- Ft

Farmakológia könyveink

Szexuálfarmakológia

Dr. Gyovai Gabriella
Ár: 2940 Ft

Manuale Pharmaceuticum Novum - második bővített kiadás

A bővítményt összeállította: dr. Budai Lívia PhD, dr. Dóczi István Szerkesztette: dr. Szarvasházi Judit
Ár: 3990 Ft