0 termék
0 Ft
Vérzékenység és thromboembolia a szülészeti és nőgyógyászati gyakorlatban
Rákóczi István (szerk.)
Ár: 5000 Ft
 
Kosárba
 
darab

A hazai szakemberek által írt könyv célja, hogy segítséget nyújtson a szülészeti és nőgyógyászati gyakorlatban fellépő vérzéses trombotikus problémák megoldásában. Minden olyan szakma képviselőjének ajánlható, akik a szülészeti és nőgyógyászati vérzések és trombotikus elváltozások kezelésében részt vesznek (szülészek, az intenzív osztály orvosai, belgyógyászok, sebészek stb.).
A könyv ismerteti a véralvadási rendszer élettani és patológiás állapotait és azok terhesség alatti változásait. Bemutatja a szülészeti DIC-et és a HELLP-szindrómát, részletesen tárgyalja a terhesség alatt és a nőgyógyászatban jelentkező trombotikus elváltozások diagnózisát és korszerű kezelését, valamint a szerzett és a veleszületett véralvadási zavarokat. Külön fejezet tárgyalja a neonatális homeosztázis-zavarokat. 
A könyv korszerűen összefoglalja a perinatális időszakban alkalmazható vérpótló készítmények alkalmazásának elméletét és gyakorlatát. Önálló fejezetet kapott a nemrégiben kifejlesztett rekombinált aktivált VII faktor-készítmény, ami hatásosan alkalmazható a súlyos szülészeti vérzések kezelésében. 

Kiadás éve 2010.
 

Szülészet-nőgyógyászat könyveink

Hüvelyi szülészeti műtéttan

Dr. Világhy István
Ár: 3900 Ft

A várandósgondozás kézikönyve

Dr. Papp Zoltán
Ár: 13950 Ft

A perinatológia kézikönyve

Prof. dr. Papp Zoltán
Ár: 14900 Ft

A gyermekágyi láz kóroktana, fogalma és megelőzése

Semmelweis Ignác Fülöp, Rákóczi Katalin
Ár: 5200 Ft