0 termék
0 Ft
Szemészet (4. javított, bővített kiadás)
Süveges Ildikó (szerkesztő)
Ár: 8400 Ft
 
Kosárba
 
darab

Az elmúlt 5 évben két fontos terület került előtérbe: az egyik a diagnosztikus vonatkozásban elterjedt optikai koherens tomográf (OCT), amely elsősorban a szemfenék diagnosztikájában jelent óriási előrelépést, a másik a femtosecundum lézer megjelenése a terápiában és a refraktív sebészetben.

Úgy tartják, hogy a tudományos szakmák 5 évenként megújulnak. Az új eredmények hihetetlen gyors elterjedése a betegellátásban szükségessé teszi a revíziót a szakellátás területén is. Új etiológiai faktorok jelennek meg, amelyeket újabb eszközökkel diagnosztizálnak, és újabb eljárásokkal gyógyítanak.
Nem elhanyagolható az a tény, hogy hirtelen rendkívüli mértékben nőtt az immunpatológiai betegségekhez csatlakozó uveitisek száma, amelyek a korábbi kezelési lehetőségeinkkel gyakran vaksággal végződtek. A modern, személyre szabott terápia nagy lehetőségeket kínál, amely alkalmazásához elkerülhetetlen a betegség természetének pontos ismerete.
A kötet megismerteti az Olvasókkal mindezeket az új módszereket és lehetőségeket. Ezért ajánljuk elsősorban az orvostanhallgatóknak és minden, a szakellátásban dolgozó orvosnak. 

Szemészet könyveink

Szemészet

Süveges Ildikó (szerkesztő)
Ár: 7900 Ft

Gyermekszemészet

Nagy Zoltán Zsolt (szerkesztő)
Ár: 4250 Ft

A szem fénytörése

Kreiker Aladár
Ár: 2400 Ft