0 termék
0 Ft
Ikrek könyve II.
Métneki Júlia
Ár: 3960 Ft
 
Kosárba
 
darab

Fogamzástól a felnőttkorig 

Elsősorban ikergyermekes családoknak szól ez a könyv, de mindazok számára hasznos lehet, akik életük folyamán valamilyen módon kapcsolatba kerültek ikrekkel. Az ikrek fogantatásával, az ikerterhesség kockázataival, az ikrek közötti misztikus kapcsolat rejtelmeivel foglalkozik a szerző. A könyv közvetlen hangnemére és hitelességére garancia Métneki Júlia személye, aki ikerkutatással foglalkozik, valamint Ő maga is iker.

A szerző gyermekei szintén ikrek, ami hozzájárult ahhoz, hogy a könyv kimerítő választ tud adni az ikrekkel kapcsolatos minden kérdésre. Nyomon követi az ikerterhességet, annak kockázataival együtt, a várakozást, az újszülött és a kisgyermek kort, valamint a serdülő és felnőttkort, amikor az ikrek útjai elválnak. Külön fejezet foglalkozik az összenőtt ikrek, az ikerkutatás és a ikrek társadalmi életének témakörével.

Az ikrek könyve 1997-ben jelent meg először a Melania Kiadó gondozásában. A második kiadás 2005-ben látott napvilágot. A kiadvány nem csupán a tudományos ismeretek gyarapodását követte nyomon, hanem új fejezetekkel, gondolatokkal bővült.

A színes mellékletekkel, közérdekű címekkel, telefonszámokkal, hasznos weboldalak jegyzékével, idegen szavak és kifejezések magyarázatával kiegészítette könyv garantáltan hasznos információkat nyújt a kedves Olvasónak.

Orvostudomány könyveink