0 termék
0 Ft
Hogyan éljük túl a kórházi kezelést?
Joan-Hass Unger
Ár: 597 Ft
 
Kosárba
 
darab

Az egészségügyi nyelv megértése, a kórházi vizsgálatok és kezelések megismerése 

A szerzőnő gyakorlattal rendelkező, amerikai ápolónő, hasznos utat mutat, hogyan „használható” a kórház. Nemcsak a kórházi kezelés előtt és alatt álló ember számára, hanem a gyógyító orvos és nővér számára is ajánlott, szórakoztató olvasmány. Olyan technikákat ad, melyekkel valóban partnerek lehetünk a gyógyítás- gyógyulás nagyon összetett folyamatában. Segít eloszlatni a betegek félelmét és feszültségét, tájékoztat a betegek jogairól, valamint az orvos- és nővéri, gondozói hálózatok formájáról. 

A Magyar Kórházszövetség ajánlása: 

Lenyűgöző olvasmány! Professzionális felkészültségű, hatalmas tapasztalattal rendelkező meleg szívvel érző nővér ad használati utasítást a beteg, vagy a potenciális beteg, tehát mindannyiunk kezébe. 

Bizony a gyógyítás csapatmunka, melyben alapvetően szükséges, hogy a nővér, az orvos és a beteg együtt játszanak. Bizalom nélkül pedig nincs siker! 

Joan Hass- Unger könyvét mindenkinek olvasni kell! Talán nem elolvasni, de olvasni. Elő- elővenni, belelapozni, s tudni, megtudni, hogy nem vagyunk esélytelenek, ha jön a kór, mely kórházi kezelést igényel, felkészültünk, hogy fogadjuk, kezeljük azt. 

Bár ott lehetne ez a nagyszerű könyv mindenki polcán!

Orvostudomány könyveink