0 termék
0 Ft
AKCIÓ: Klinikum és farmakoterápia időskorban - Gyógyszeres terápia menedzsment
Ár: 5985 Ft
 
Kosárba
 
darab

A Gyógyszeres terápia menedzsment sorozat az egyes szakterületek klinikai és farmakoterápiás lehetőségeit dolgozza fel, figyelembe véve az egyre inkább előtérbe kerülő orvos-gyógyszerész együttműködésén alapuló ellátás, preventív szemlélet és gyógyszerészi gondozás lehetőségeit is. Elsőként az idős betegek ellátását összefoglaló kötetet hívtuk életre.

Az idősgyógyászat mindennapi gyakorlatát segítő kézikönyvet alkottunk meg, merően más megközelítésből feldolgozva-e témát, mint a korábban megjelent geriátriai kötetek.

Célunk, egy olyan hiánypótló, egyetemes, ugyanakkor gyakorlati könyv összeállítása volt, mely a klinikumra épülve elsősorban a gyógyszeres terápiás lehetőségeket, gyógyszerelést helyezi előtérbe, kiemelve a gyógyszerészi gondozás lehetőségeit, fontosságát.

Az egyes kórképeknél (klinikai rész) ismertetjük a kezelés során alkalmazható terápiás és farmakológia csoportokat, kiemelve az időskori alkalmazás sajátosságait, mindezt a klinikum oldaláról közelítve. A farmakológiai részben a hatóanyagok fontos jellemzőit, dozírozást, az időskorban nagyobb valószínűséggel várható mellékhatásokat, foglaljuk össze.

A szerzők az egyes szakterületek neves képviselői, valamennyien nagy jártassággal rendelkeznek a tudományos- és gyógyító munkában. 

könyveink