0 termék
0 Ft
A gyógyszeres terápia biofarmáciai alapjai
Dévay Attila, Antal István
Ár: 6400 Ft
 
Kosárba
 
darab

Napjainkban a biológiai tudományok, a számítástechnika, az informatika, a nanotechnológia eredményei újabb fordulatot hoznak a terápiás módszerek fejlődésében, a kutatási, fejlesztési és alkalmazási tevékenység differenciálásában, a feladatok további megosztásában.
A biofarmácia fontos szerepet tölt be a gyógyszeres terápia tökéletesítésében, mivel az élő szervezet biokémiai, anatómiai, szövettani, élettani, etiológiai, patológiai, továbbá a gyógyszerek fizikai, kémiai, farmakokinetikai, farmakológiai tulajdonságai alapján segíti feltárni a terápiás hatás kialakulásának bonyolult összefüggéseit.
A szerzők célja az volt, hogy összefoglalják a gyógyszeres terápia biofarmáciai alapjait és az ehhez szorosan kapcsolódó legfontosabb tudásanyagot. Reményeik szerint ez segít megalapozni, illetve kiegészíteni az orvosok, gyógyszerészek, biológusok, mérnökök, vegyészek ismereteit. Továbbfejleszteni kívánja azt az integrált szakmai tudást, amely a gyógyszeres terápia elméleti ismeretihez, gyakorlatához, valamint, az újabb gyógyszerterápiás lehetőségek kutatásához, kifejlesztéséhez szükséges.

Farmakológia könyveink

Szexuálfarmakológia

Dr. Gyovai Gabriella
Ár: 2940 Ft

Manuale Pharmaceuticum Novum - második bővített kiadás

A bővítményt összeállította: dr. Budai Lívia PhD, dr. Dóczi István Szerkesztette: dr. Szarvasházi Judit
Ár: 3990 Ft