0 termék
0 Ft
LEGYEN EGYENSÚLYBAN!- TÉNYEK AZ ELHÍZÁSRÓL ÉS FOGYÁSRÓL
Ár: 6720 Ft
 
Kosárba
 
darab

A kötet az elhízás és a testtömeg-csökkentés témakörét dolgozza fel, minden kapcsolódó szakterületet bevonva. Életszakaszonként foglalkozik az elhízás problematikájával, mint az egyes betegségek kiváltó okával; a kockázat csökkentésének lehetőségeivel; a megelőzés fontosságával és annak módjaival. Kiemelten kezeli a fogyókúra során elengedhetetlen mozgás és mentális támogatás témakörét, felvonultatja a divatos, és a kevésbé elterjedt fogyókúrás módszereket, azok előnyeivel és hátrányaival együtt. Külön fejezet tárgyalja a táplálkozás élettani vonatkozásait, az energia- és tápanyagszükséglet tekintetében, ugyanakkor az élelmiszercsoportok részletes bemutatásával iránymutatást nyújt a helyes táplálék- és élelmiszerválasztáshoz.

A könyv szerzői a témával foglalkozó legnevesebb hazai szakemberek: belgyógyászok, dietetikusok, pszichológus, sportorvos, edző, öltözködési tanácsadó.

A kiadvány a legfrissebb ismereteket összegzi az egészséges életmódra fogékony, hiteles, szakmai információkra vágyó olvasók számára. Nélkülözhetetlen a fogyókúrával foglalkozó „szakembereknek”, illetve háttérforrása a folyamatosan diétázó, fogyókúrázó nagyközönségnek.

Ár: 6.720.- Ft

Endokrinológia könyveink