0 termék
0 Ft
Élettan gyógyszerészhallgatók részére 5. átdolgozott és bővített kiadás
Fonyó Attila
Ár: 11900 Ft
 
Kosárba
 
darab

Ebben az élettankönyvben minden fontos ismeret megtalálható, amely a gyógyszerészhallgatók alapvető tanulmányaihoz elengedhetetlenül szükséges.

„Az Élettan gyógyszerészhallgatók részére c. tankönyv 5. kiadása a 2012-ben megjelent 4. kiadáshoz képest több fejezetben változott. A 3. fejezet – Permeabilitás és transzport: a biológiai membránok élettana – struktúráját megváltoztattam, adatait korszerűsítettem és bevezettem a transzporterek genetikai alapokon nyugvó modern nómenklatúráját. Az 5. fejezet – A neuronműködés alapjai – tartalmát lényegesen kibővítettem, ezzel jobb alapot ad a neurofarmakológia megértéséhez. Megújult a 22. fejezet nagy része; a változtatás során jelentős segítséget nyújtott tanácsaival Réthelyi Miklós. Néhány további fejezetet bővítettem új ismeretekkel, régebbi nézeteket az újabb megismeréseknek megfelelően korrigáltam.
A 4. kiadáshoz képest változatlanul tárgyalja a könyv az alapvető sejtbiológiai fogalmakat, a membránok szerkezetét és az alkotórészek működését, az izomműködésre vonatkozó tudnivalókat, a...

Egyéb könyveink

Visszhang - Lengyel Mária élete

összeállította: Fenyvesi Tamás
Ár: 3500 Ft

Urológia

Farkas L. - Flaskó T. - Pajor L. - Papp Gy. - Tóth Cs.
Ár: 7800 Ft

Tünet-ok-kezelés

szerkesztette: Prof. Borvendég János és Kárpáti Judit
Ár: 3045 Ft

Tükröm, tükröm...

Vészabó Noémi
Ár: 3500 Ft

Tehetség/Talentum Jó szerencse, semmi más?

Prof. Dr. Czeizel Endre
Ár: 5450 Ft

Tanúnak jelentkezem

Makara György dr.
Ár: 970 Ft

Száz kémiai mítosz. Tévhitek, félreértések, magyarázatok

Kovács Lajos, Csupor Dezső, Lente Gábor, Gunda Tamás
Ár: 4200 Ft